HIP HOP

KIDS

Niveau 1 / 8 - 10 jaar / De basis stappen worden hier aangeleerd. Op een leuke manier leren we deze stijl kennen. De muziek en het groepsgevoel geeft ons energie

Dinsdag 17u45 - 18u45
Lesgever: Kato

MEDIUM

Niveau 2  / 10 - 12 jaar / Na kennis te hebben gedaan van de basis wordt er hier verder gewerkt om de afwerking van de bewegingen. Je leert ook meer over de juiste intentie van Hip Hop.

Donderdag 17u45 - 18u45

Lesgever: Xanthe & Kato

JUNIORS

Niveau 3 / 13 - 16 jaar / De moeilijkheidsgraad van de bewegingen is hier de grootste uitdaging. Omdat de techniek er reeds is zetten we in op de emotie en vrijheid in de bewegingen.
Dinsdag 18u45 - 19u45
Lesgever: Xanthe

VOLWASSENEN

Niveau 4 / 16+ / Hip hop kan uitdagend zijn, eens je de passen onder de knie hebt kan je je volledig laten gaan. Je geeft een eigen ‘touch’ aan de bewegingen waardoor je je heel vrij zal voelen. De groepsdynamiek wordt ook steeds belangrijker waardoor je je helemaal thuis voelt en je jezelf kan laten gaan, dit gebeurd zowel op individueel vlak als in de groep.

Donderdag 18u45 - 19u45
Lesgever: Xanthe

* De leeftijd is een richtlijn, de lesgevers kunnen steeds bepalen, afhangend van de kennis van de danser om toch naar een andere groep te gaan.