MODERN JAZZ / HEDENDAAGS

JUNIORS

Niveau 4 / 12+ / We leren de techniek en zetten in op het aanleren van verschillende passen die kenmerkend zijn in deze dans. Samen met de techniek leggen we ook emotie is de dans en zien we hoe deze ons helpt bij de uitvoering van de choreografie. We voelen ons vrij als we dansen.

Donderdag 18u00 -19u00
Lesgever: Cato & Nathalie

VOLWASSENEN

Niveau 5 / 16+ / Nu dat we de techniek onder de knie hebben gaan we een stap verder, inleving in de dans. We leggen de lat hoger voor onszelf en gaan er helemaal voor. Na de les voelen we ons ontspannen en hebben we al onze energie en gevoelens kunnen uiten in de dans les en choreografie.

Woensdag 20u00 - 21u30
Lesgever: Nathalie

HEDENDAAGS

Open level / Samen zoeken we uit hoe ons lichaam eigenlijk functioneert. We leren bepaalde technieken die je ook in het dagelijkse leven zullen helpen. Bewustwording van je lichaam staat centraal, efficiënt van en naar de grond gaan en op een speelse manier ontdekken we deze techniek. Je voelt je vrij in je lichaam. We zetten in op de technische kant maar ook op improvisatie en partnering.

Donderdag 20u00 - 21u00
Lesgever: Nathalie

* De leeftijd is een richtlijn, de lesgevers kunnen steeds bepalen, afhangend van de kennis van de danser om toch naar een andere groep te gaan.