top of page

MODERN JAZZ / HEDENDAAGS

MODERN I

Niveau 1 / 10+ / We leren de techniek en zetten in op het aanleren van verschillende passen die kenmerkend zijn in deze dans. Samen met de techniek leggen we ook emotie is de dans en zien we hoe deze ons helpt bij de uitvoering van de choreografie. We voelen ons vrij als we dansen.

Maandag 18u45 - 19u45
Lesgever: Camille

MODERN II

Niveau 2 / 12+ / Deze les is gekoppeld aan de kids selectie. Er wordt verder ingegaan op de techniek die nu niet meer helemaal nieuw is. We blijven de dansers uitdagen door ze nieuw materiaal te voeden, waarbij we inzetten op de inleving en het belichamen van de bewegingen. Er wordt aandachtig ingespeeld op de individuele ontwikkeling en het performance aspect van dans.

Vrijdag 17u45 - 18u45
Lesgever: Camille

JUNIORS

Niveau 3 / 15+ / Nu de techniek niet meer nieuw is focussen we ons op de details van de bewegingen, afwerking en gevoelens. De choreografieën en bewegingen worden complexer en uitdagender. 

Donderdag 18u00 -19u00
Lesgever: Cato & Ine

VOLWASSENEN

Niveau 5 / 18+ / Nu dat we de techniek onder de knie hebben gaan we een stap verder, inleving in de dans. We leggen de lat hoger voor onszelf en gaan er helemaal voor. Na de les voelen we ons ontspannen en hebben we al onze energie en gevoelens kunnen uiten in de dans les en choreografie.

Woensdag 20u00 - 21u30
Lesgever: Nathalie

HEDENDAAGS

Open level / Samen zoeken we uit hoe ons lichaam eigenlijk functioneert. We leren bepaalde technieken die je ook in het dagelijkse leven zullen helpen. Bewustwording van je lichaam staat centraal, efficiënt van en naar de grond gaan en op een speelse manier ontdekken we deze techniek. Je voelt je vrij in je lichaam. We zetten in op de technische kant maar ook op improvisatie en partnering.

Donderdag 20u00 - 21u15
Lesgever: Nathalie

* De leeftijd is een richtlijn, de lesgevers kunnen steeds bepalen, afhangend van de kennis van de danser om toch naar een andere groep te gaan.

Modern Jazz / Hedendaags: Lijst
bottom of page