NATHALIE BAERT DANS ACADEMIE

PODIUMGROEPEN

Ben je gepassioneerd door dans en wil je graag meer op een podium staan? Maak dan hier kennis met onze vier podiumgroepen. We zetten in op de toepassing van techniek in een choreografie. Onze focus ligt zowel op de individuele ontwikkeling als op die van de groep.

Als lid van de Company, Junior company, Junior Select of Kids Selectie wordt door de artistieke leidinggevende van de dans academie een extra techniek les opgelegd. Dit om ervoor te zorgen dat we optimaal kunnen focussen op het technische en performance aspect van de groep. Tijdens het seizoen zullen er ook vele kansen gegeven worden aan de dansers om zich te tonen, dit op wedstrijden en/of voorstellingen.

Er wordt verwacht dat de dansers zich optimaal inzetten en doelgericht werken aan hun ontwikkeling, samen met de lesgevers/choreografen maar ook als groep. Dit wil ook zeggen dat ze verplicht aanwezig moeten zijn bij alle trainingen en evenementen. De beslissing tot toelating ligt bij het lesgeversteam en zal vakkundig genomen worden. Optimale inzet en aanwezigheid is nodig om het niveau te behalen.

KIDS SELECTIE

Niveau 2

Heb je altijd al gedroomd van op een podium te staan, dan is dit je kans. Als dansers van de kids selectie werk je actief toe naar wedstrijden en voorstellingen. Je wordt op een zeer persoonlijke begeleid door onze huischoreografen om als individuele danser en in groep te schitteren op het podium. Voor onze jongste podiumgroep is het verplicht om voorafgaand de les modern II te volgen, op vrijdag van 18u15-19u15.

Vrijdag 19u15 - 20u00
Lidgeld €393

Lesgever: Justine

JUNIOR SELECTIE

Niveau 4

Als individuele danser geef je een meerwaarde aan de groep, je geeft net dat tikkeltje extra. We treden vaak op met choreografieën die de sterkte van de groep doen uitkomen. Als danser in de junior selectie, krijg je mooie kansen om podiumervaring op te doen. Je bent ook hier verplicht om een les techniek mee te volgen, dit op donderdag van 18u-19u.

Donderdag 19u00 - 20u00
Lidgeld €403

Lesgever: Cato & Ine

JUNIOR COMPANY

Niveau 5

Ook deze groep bestaat uit uitgenodigde dansers. Na de junior selectie kan je mogelijks doorstromen, als je bezit over de nodige techniek en ervaring. Met onze twee huischoreografen wordt er actief gewerkt, zowel op vooruitgang voor de individuele danser als in groep. Van onze dansers wordt er verwacht zich goed in te zetten tijdens de lessen en actief mee te denken.

Donderdag 18u45 - 20u15
Lidgeld €323

Lesgever: Cato & Ine

COMPANY

Niveau 4

Als danser van de Company krijg je de kans om samen te werken met verschillende professionele choreografen. Dansers worden actief begeleid om op hoog niveau te presteren. Er wordt verwacht dat je reeds een goede technische basis hebt, je beschikt over inlevingsvermogen en samen streeft naar perfectie. De dansers worden op uitnodiging gevraagd om deel uit te maken van deze groep, en er hangt een verplichte techniek les aan vast op woensdag van 20u tot 21u30.

Woensdag 21u30 - 22u30
Lidgeld €413

Lesgever: Nathalie

Lesgevers

Nathalie

Nathalie

Cato

Cato

Ine

Ine

Justine

Justine

© Fotografie - Elien Drieghe
© Development - K.S.