ONZE LESSEN

Dans met ons mee, maak samen plezier.

KLEUTERDANS

Deze dans is specifiek gericht op de allerkleinsten. Doordat zij nog in volle ontwikkeling zijn, wordt hier dan ook gefocust om de ontwikkeling op correcte maar leuke manier verder te ondersteunen.

BALLET

Ballet is de technische basis van heel wat dansstijlen waardoor het belangrijk is deze basis aan te bieden voor kleuters, kinderen, jongeren en volwassenen die zich verregaand willen ontwikkelen.

JAZZDANS

Deze dans lijkt technisch en is gebaseerd op klassiek ballet, de stijl is wel losser en er wordt gedanst op verschillende soorten muziek.

MODERN-JAZZ

Deze stijl vraagt een toepassing van eerder aangeleerde technieken in een choreografie. Het doel is zich in te leven in een verhaal en daarbij de eigen emotie te gebruiken. Deze stijl kan er voor zorgen dat er leden zich emotioneel beter kunnen uiten.

HEDENDAAGS

Deze dansvorm focust zich op specifieke technieken, die naast binnen dans, ook elders gebruikt kunnen worden. Het doel is zoeken naar een zo efficiënt mogelijke manier om te bewegen.

HIP HOP

Deze stijl gaat terug in de tijd, en zoekt naar een betekenis, waardoor men zich volledig kan geven. Aanvullend zorgt dit er voor dat de eigen persoonlijkheid kwijt geraakt in deze dans. Binnen hiphop kan alles, er zijn geen barrières en iedereen wordt aangemoedigd alles te geven.

PILATES

Bij Pilates leggen we de nadruk op diepe spieren, flexibiliteit, evenwicht, coördinatie en een goede lichaamshouding. Met Pilates kan je ook blessures voorkomen, het is dus de perfecte aanvulling voor als je nog andere sporten beoefent.

YOGA

Vinyasa yoga, een dynamische vorm van yoga die ook gekend staat voor flow yoga. Een reeks van dynamische bewegingen die je gesynchroniseerd op je ademhaling uitvoert. Het geeft je stabiliteit en energie.

 
 

Contact opnemen

0494 26 70 61

Volgen

  • Instagram - grijze cirkel
  • Facebook - grijze cirkel
  • Adres

©2020 door Nathalie Baert Dans Academie vzw