PODIUMGROEPEN

Ben je gepassioneerd door dans en wil je graag meer op een podium staan? Maak dan hier kennis met onze drie podiumgroepen. We zetten in op de toepassing van techniek in een choreografie. We focussen zowel op de individuele ontwikkeling als op de ontwikkeling van de groep.

DSCF0164-2.jpg

COMPANY

16+ / volwassenen

 Je krijgt de kans om op hoog niveau samen te werken met choreografen, je word actief begeleid om te schitteren op podia.

Als lid van de CMPNY is het een vereiste om reeds een goede technische basis te hebben, je inleving zit goed en je streeft naar perfectie.

Als danser van de CMPNY word je verplicht de les Modern-Jazz op woensdag van 20u00-21u30 mee te volgen.

Company woensdag van 21u30-22u30
Les + Choreo: € 380,00 / seizoen
Choreograaf: Nathalie

DSCF0447-2.jpg

JUNIOR SELECTION

12 +

Je werkt aan de droom om op podia te staan. Als individu geef je een meerwaarde aan de groep, je geeft net dat tikkeltje extra aan de groep. We treden vaak op met choreografieën die de sterkte van de groep doen uitkomen.

Als lid van de Junior Selection ben je verplicht om de techniek les te volgen die volgt op het uurtje van choreo. Dit op donderdag van 19u00-20u00.
Junior selection donderdag 18u00-19u00
Les + Choreo: € 370 / seizoen
Choreograaf: Cato & Nathalie

DSCF0153-2.jpg

KIDS SELECTION

10+

Ben je gemotiveerd en op zoek naar meer uitdaging? Heb je altijd al meer op een podium willen staan? Dit is onze jongste podiumgroep waar we beginnen met het aanleren van choreografieën, die we dan later brengen op voorstellingen en evenementen als de kans er is.

Als lid van de Kids Selection ben je verplicht om ook een techniek les bij ons te volgen op vrijdag, voorafgaand aan de les choreo:  Jazzdans D van 17u30-18u30
Kids selection van 18u30-19u15
Les + Choreo: € 360 / seizoen
Choreograaf: Shari

 

PODIUMGROEPEN

Als lid van de Company, Junior selection of Kids selection word door de artistieke leidinggevende van de dans academie een extra techniek les opgelegd. Dit om ervoor te zorgen dat we optimaal kunnen focussen op het technische en performance aspect van de groep. Tijdens het seizoen zullen er ook vele kansen gegeven worden aan de dansers om hunzelf te tonen, dit op voorstellingen of wedstrijden.