top of page

PODIUMGROEPEN

Ben je gepassioneerd door dans en wil je graag meer op een podium staan? Maak dan hier kennis met onze drie podiumgroepen. We zetten in op de toepassing van techniek in een choreografie. We focussen zowel op de individuele ontwikkeling als op de ontwikkeling van de groep.

Als lid van de Company, Junior selection of Kids selection word door de artistieke leidinggevende van de dans academie een extra techniek les opgelegd. Dit om ervoor te zorgen dat we optimaal kunnen focussen op het technische en performance aspect van de groep. Tijdens het seizoen zullen er ook vele kansen gegeven worden aan de dansers om hunzelf te tonen, dit op voorstellingen of wedstrijden.

Er word verwacht dat de dansers zich optimaal inzetten en doelgericht werken aan hun ontwikkeling, samen met de lesgever maar ook in groep willen wij gemotiveerde hardwerkende dansers zien. De beslissing tot toelating ligt bij het lesgeversteam en zal vakkundig genomen worden. Optimale inzet en aanwezigheid is nodig om het niveau te behalen.

CMPNY -10.jpg

COMPANY

18+ / volwassenen

 Je krijgt de kans om op hoog niveau samen te werken met choreografen, je word actief begeleid om te schitteren op podia.

Als lid van de CMPNY is het een vereiste om reeds een goede technische basis te hebben, je inleving zit goed en je streeft naar perfectie.

Als danser van de CMPNY word je verplicht de les Modern-Jazz op woensdag van 20u00-21u30 mee te volgen.

Company woensdag van 21u30-22u30
Les + Choreo: € 410,00 / seizoen
Choreograaf: Nathalie

JS -18.jpg

JUNIOR SELECTION

15 +

Je werkt aan de droom om op podia te staan. Als individu geef je een meerwaarde aan de groep, je geeft net dat tikkeltje extra aan de groep. We treden vaak op met choreografieën die de sterkte van de groep doen uitkomen.

Als lid van de Junior Selection ben je verplicht om de techniek les te volgen die volgt op het uurtje van choreo. Dit op donderdag van 18u00-19u00.
Junior selection donderdag 19u00-20u00
Les + Choreo: € 400,00 / seizoen
Choreograaf: Cato & Ine

KS -8.jpg

KIDS SELECTION

Ben je gemotiveerd en op zoek naar meer uitdaging? Heb je altijd al meer op een podium willen staan? Dit is onze jongste podiumgroep waar we beginnen met het aanleren van choreografieën, die we dan later brengen op voorstellingen en evenementen als de kans er is.

Als lid van de Kids Selection ben je verplicht om ook een techniek les bij ons te volgen op vrijdag, voorafgaand aan de les choreo:  Modern II vrijdag van 17u30-18u30
Kids selectie vrijdag van 18u30-19u15
Les + Choreo: € 390,00 / seizoen
Choreograaf: Camille

12+

Podiumgroepen: Diensten
Podiumgroepen: Tekst
Podiumgroepen: Tekst
bottom of page